neděle 8. června 2014

Kana

Zase jsem neodolala. Stály na pojízdném regálu před obchodem a téměř volaly....a to jsem šla jen pro chleba.... Byly v akci a tak stačilo jen krátké zamyšlení :)) Druhy měli tři, ale já si vzpoměla jen na dva volné květináče. Vlastně ani nevím, jaký byl ten třetí druh. Tuším, že červený a do červena měl i listy.
Líbí se mi vzadu na patiu.


Možná časem nebudou muset být u zdi. Dnes má totiž kocour po zhruba roce treninkový den bez vodítka. Zatím strom ignoruje. Bylo by fajn, kdyby tak fungoval. Jinak totiž vodítkem smetá všechno, co je v cestě a hlavně musíme být pořád ve střehu, aby se be vodítka neprosmýkl ven :)

Před dům jsem dokoupila muškáty, abych trochu oživila zatím zelenou džungli. Krásnoočka i kopretiny už už rozkvést a hortenzií se snad taky dočkám ;)

7 komentářů:

  1. Ještě že já cestou pro chleba na nic takového nenarazim:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Kany mám moc ráda. Vloni jsem neodolala žluté a od sousedky mám spoustu červených. Pěkně se množí. Jen se musí na zimu vyndavat, ve sklepě skladovat a na jaře zasadit včas. Obvykle to prošvihnu a než vykvetou, už je čas je uklízet.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera vůbec se ti nedivím že jsi neodolala :)

    OdpovědětVymazat
  4. ja sa len vzdy cudujem nad tymi menami kvetov, ja si nic nezapamatam, poznam asi len 7 druhov, kana, to som v zivote nepocula :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já, kdyby naši nechalupařili, tak ze školy rozhodně nevím nic :))

      Vymazat
  5. Kany jsou nádherné, ani se nedivím, že jsi neodolala.
    Mám štěstí, že nic takového cestou na chleba nemám, to bysme neměli chleba vůbec.
    Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat