Nevím, jak se to stalo, ale přes jednu moji čitatelku jsem se proklikala na blogy čistě pečíčící a vařící. Hned první dobrota mně zaujala natolik, že jsem se rozhodla ji okamžitě zkusit. Pěkně jsem v rámci chystaného nákupu vzala vše potřebné a jak jsem tak spokojeně nakládala tašky do auta, došlo mi, že forma na hřbet je z nějakého důvodu na horách. Moment váhání (lakota) a pak zpátky do obchodu. Doma mě zdržovalo už jen uklízení zbylého týdenního nákupu. A hurá na věc.
Těsto bylo trochu řídké, vody jsem nedala ani předepsané množství. Příště nedám vůbec. Po vykynutí trochu lepší, ale s pevnějším by se pracovalo líp.
Trochu mě otrávila velikost formy - asi jsem se překoukla v instrukcích , ale nakonec to dokynulo ;)
Péct budu příště taky o pár minut méně ;)
Každopadné trhací je, výborná je. A dva ze tří ochutavačů prohlásili, že je jako trdelník ;)
To vyzera super, skor ako mramorova kysnuta vianocka :-)
OdpovědětVymazatje to jen hnedý cukr , skořice a máslo, ale koukala jsem, že původnější Vanda má víc mouky - tím bude ta konzistence :))
OdpovědětVymazatAha, tak ako skoricove slimaky ;) ked pre mna je kysnute moc velka skuska trpezlivosti, ja tak zamiesat, vyliat na plech a upiect :-)
Vymazatmně to, upřímně, taky moc nevyhovuje - včera například byla kolize - pekla jsem oběd a do toho byla vykynutá buchta - šoupla jsem to k tomu, ale to už josu jiný stupně jiná vůně....
VymazatTaky jsem recept viděla, ale zapomněla jsem kde, tak jsem moc ráda, že ji tady opět vidím a určitě taky vyzkouším.
OdpovědětVymazatTo jsi vážně kvůli buchtě koupila novou formu?? Dobrý!!
OdpovědětVymazata co jsem mohla dělat ? :))) třeba upéct něco jinýho ...
VymazatDík za inspiraci. Vypadá to krásně.
OdpovědětVymazata snadné ;)
Vymazat