Ploduško, hlavně, když chutnaly... Všechno se musí vyzkoušet. Já nedávám žádné máslo ani mouku, dělám je nejčastěji z ovesných vloček (někdy opražených nasucho, někdy obyčejných), ovoce (i kompotovaného), oříšků, medu, kokosu... Tak hodně zdaru při dalších pokusech. :-)
Prasok do peciva bol? Ak je cesto moc tazke, tak bez PP nenaskocia, moj najuspesnejsi recept na cookies, ktore sa neroztiekli: 180g butter 140g brown sugar 2 egg yolks 50g grated almonds 80g chopped organic dried cranberries 30g chopped hazelnuts 230g of fine organic flour 1/2 spoon of baking powder
Ploduško, hlavně, když chutnaly... Všechno se musí vyzkoušet. Já nedávám žádné máslo ani mouku, dělám je nejčastěji z ovesných vloček (někdy opražených nasucho, někdy obyčejných), ovoce (i kompotovaného), oříšků, medu, kokosu... Tak hodně zdaru při dalších pokusech. :-)
OdpovědětVymazatPrasok do peciva bol?
OdpovědětVymazatAk je cesto moc tazke, tak bez PP nenaskocia, moj najuspesnejsi recept na cookies, ktore sa neroztiekli:
180g butter
140g brown sugar
2 egg yolks
50g grated almonds
80g chopped organic dried cranberries
30g chopped hazelnuts
230g of fine organic flour
1/2 spoon of baking powder
Asi 40 kuskov - 2 plechy, piect na 190C cca 12 minut
Vymazat– 175g Unsalted Butter
Vymazat– 225g Light Brown Sugar
– 100g Granulated Sugar
– 1 tsp Vanilla Bean Extract
– 1 Medium Free-Range Egg
– 1 Free-Range Egg Yolk
– 275g Plain Flour
– 1/2 tsp Bicarbonate of Soda
– 1/2 tsp Sea Salt
Mnohem vic cukru je v tech mych ...
VymazatDost cukru, so sodou asi tak nenaskocia ako s praskom do peciva
Vymazat