Na podzim roku 2013 jsme přibrali s sebou na podzimní prázdniny na horách kamaráda MLT. Jeho matka nám přibalila “svačinku” 😉. Trochu tehdy nějak nestíhala , musela ji z trouby vytáhnout o pár minut dříve , a tak byla uvnitř lehko nedopečená ( dodnes na to při každém předvánočním shledání s úsměvem vzpomínáme) Okraje jsme s MDH poctivě ojedli a já došla k závěru , že chutná přesně jako ta od mojí babičky. Hned po návratu jsem požádala o radu, jak na ni. Zakoupila knížku s receptem, absolvovala ukázkové pečení a přepečlivě poctivě peču. Protože chutná celé rodince a tak leckdy upeču i jen tak během roku, no dneska poprvé vyšla , při vší skromnosti) opravdu dokonale. Nepraskla, nešešarovala se, po vyjmutí z trouby se nesrazila ...
Za hodinku byla fuč, ani pořádně vychladnout nestačila 😀
Díky Dášo! 😉
Wow, na toto nemam trpezlivost a nikdy som to nevidela nazivo robit ;) v piatok som kupila dve hrozienkove Qualitaet aus Oesterreich :)
OdpovědětVymazatA kromě toho, že utekla, se i srazila.
OdpovědětVymazat