Žhavou novinkou jsou
kynuté koláče s plněným okrajem. Nejprve byly klasické - tvarohové, povidlové a makové Pak jsem se dozvěděla ( od fitnes trenéra 😲😀🥕 ) trik na plněné okraje . Hned po prvním pokusu bylo jasné, že úspěch a druhy pokus vyšel ještě lépe 😀
V okrajích je tvarohová náplň , uprostřed povidlová nebo maková .
Take podobne kolace si kupujem, tu sa volaju dvojkolace, maju tri druhy, makovy, tvarohovy a orechovy vsetky v kombinacii s dzemom alebo slivkovym lekvarom, je to mnamka!
OdpovědětVymazatTak nám ještě prozraď, jak se plní okraje.
OdpovědětVymazatUděláš jakoby buchtu ( kouli s tvarohem uvnitř) , tím spojem poloziš nahoru a dnem sklenicky nebo prsty uděláš prostor na tu horní náplň a naplníš 😀
Vymazat