Do koláčové formy o průměru dvacet centimetrů vyložené papírem na pečení nalijeme těsto z těchto ingrediencí :
100g mletého máku
100g tvarohu ( použila jsem jaroměřický)
150g nahrubo nastruhaného jablka
2 vejce
lžička prášku do pečiva
lžíce medu
Na stosedmdesát stupňů jsem pekla čtyřcet minut. Určitě ne naposled 😉
podle avecplaisir.cz
Právě koukám na Kluky v akci a oni dělají makovec. Určitě vyzkouším ten Tvůj.
OdpovědětVymazat😉 oba, které dělám jsou výborný - jsem maková 😀
VymazatTaké jsem maková a tvůj makovec určitě vyzkouším - už proto, že je bez mouky a vypadá úžasně. Měj se krásně.
OdpovědětVymazatDoufám, že bude chutnat! ;)
VymazatTento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
OdpovědětVymazat