Připraveno - krásně vykynuté těsto, olivy, kapary, sušená rajčata...
Rozválené těsto jsem lehce pocákala olivovým olejem a pokladla ingediencemi...
Placku jsem ještě posypala strouhaným sýrem, pokrájela na čtverce a poskládala do formy. Pekla jsem na stoosmdesát zhruba třičtvrtě hodiny, větší část času přikryté alobalem. Ke konci pečeni jsem ještě posypala sýrem a odkryla.
Po vytažení z trouby jsem spěchala na cyklovýlet. Než jsem se vrátila měla buchta svoji historickou úlohu téměř splněnou ;)
Při psaní eseje asi opravdu přišla k chuti ...
To vyzera super!
OdpovědětVymazatChcela by som take vediet, asi to treba vyskusat a nie furt hovorit, ze kysnute cesto neviem.
Já jsem kynuté taky odmítala dělat - jediné, co mi na tom vadí je zdlouhavost a je fakt důležité " neutopit mlynáŕe" , ale tohle zatím vyšlo vždycky 😉
VymazatTo vypadá zajímavě.
OdpovědětVymazatDoporučuju - jak říká P , je to mňamózní 😉
Vymazat