pondělí 16. prosince 2013

Dárečky

  Vlastnoručně vyrobené pro vylosovaného kamaráda. Pomsta všem matkám. Minimálně všem matkám kluků. Nebo aspoň mně! Nenapadá mě nic, co by opravdu dokázali vyrobit sami. Fakt je, že se snažili. Podle obrázků vybrali techniku i motiv a dost se zapojili i do vystřihování, lepení a  šití - to je dokonce dost bavilo. Sice si pro atmosféru ;) u toho vyprávěli přisprostlé vtípky, takže smíchy čas od času šili jinde než měli, ale nakonec to snad nedopadlo úplně katastrofálně.


 Zajíček skončil u vedoucí a ta se prý moc radovala ;)

No a na závěr je ze skauta vyloučili, protože na schůzkách neskutečně zlobí.... Proběhlo to tedy neveřejně, takže když slíbí, že budou hodní a já jim umožním účastnit se i výprav a tábora, aby se s kolektivem sblížili a pochopili, jak to u nich chodí , můžou to ještě zkusit.... Uvidíme ;)

6 komentářů:

  1. Uf, to bolo drsne na zaver, to je exkluzivny klub, ked beru len dobre deti :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak na kluky bych řekla že je to přímo famózní výkon... ovšem to vyloučení už je trošku jinší kalibr, ale nedá se svítit, pro všechny skaut prostě není :o) brácha dopadl na chlup stejně a začalo ho to bavit až po letech, kdy ho dotáhl kamarád jako pomocníka vedoucího a pak z něj byl samostatný vedoucí. To byl nepřekonatelný a děti ho zbožňovaly. Ale jako dítě - na zabití. Krásný advent, L.

    OdpovědětVymazat
  3. Týý jo... to fakt dělali kluci?? Šikovní švadlenkové!

    OdpovědětVymazat
  4. Skauta se držte zuby nechty.
    Kluci jsou šikovní po Tobě, viď?

    OdpovědětVymazat