pátek 3. října 2014

Něco s sebou


MDOD se v pondělí stěhuje. Tedy balí dva kufry a odlétá studovat. Mělo by to trvat tři roky a vzhledem k tomu, že nejde o nějak významnou dálku, počítám, že se budeme několikrát do roka potkávat. Nicméně s trvalým návrat domů moc nepočítám. Ani já jsem se kdysi po studiu k rodičům nevrátila. Uvidíme. Pokoj zatím zůstane její ;)
Přemýšlela jsem, co jí tak dát za sebe s sebou. Něco, co bude mít na očích, aby nezapomněla na slušné vychování a tak :) Zkrátka něco od maminky. Vzhledem k mému absolutnímu netalentu na dárky, jsem se rozhodla pro háčkování. Dlouho jsem vymýšlela , jaké by se tak hodilo zviřátko. Pak mi při googlení padlo oko na panenku a bylo rozhodnuto. Nemohla jsem vydržet do pondělí (trošku jsem se bála, že obličej a vlasy budou oříšek a že bych nemusela stíhat), abych koupila "tělovou" přízi, tak je z toho , co bylo doma - Merino natur, pink, sv.růžové a žluté. Práce šla , díky návodu, krásně od ruky. Tadáá!



Včera jsem na procházce pro jistotu  našla i čtyřlístek.


 Snad přinese potřebné štěstí ;)

Syndrom opuštěného hnízda mi sice nehrozí - prázdný dům vypadá jinak :), ale... smutno mi bude.

13 komentářů:

  1. Drzime palceky! xox
    Panenka je krasna!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná panenka --dělala jsem vloni podobnou :o))
    a at tvůj smutek není zase až tak veliký ♥ měj se moc hezky...Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Smutno bude Tobě a jí ještě víc. Ale vydržte, něco dobrého to přinese. Moc na vás myslím. A čtyřlístek s panenkou ponesou jen štěstí.

    OdpovědětVymazat
  4. Panenka je nádherná !!! Držím palce.

    OdpovědětVymazat
  5. PANENKA JE MOC HEZOUČKÁ.
    ČTYŘLÍSTEK AŤ ŠTĚSTÍČKO PŘINESE.
    PŘEJI PŘÍJEMNÝ PODZIMNÍ ČAS.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat