neděle 9. listopadu 2014

Úkol

 Dostala jsem úkol. Vlastně to není úplně správné slovo. Spíš jsem byla poprošena, zda bych nezajela do obchodu pro krabice na tříděný odpad. Obchod mám celkem z ruky - obě místní pobočky stejně ;) a tak jsem se rozhodla, že když už tak už a sepsala seznam - ti, co mně znají, vědí, že šlo spíš o seznámek ;), ale byl!
  Chvíli jsem přemýšlela, kterou kamarádku vyzvu ke spolujízdě, ale nakonec ( tedy první oslovená neměla čas) jsem se rozhodla, že pojedu sama a ve víceméně neomezeném čase si to užiju. Já a nakupování! :))
Úkol jsem splnila. Samozřejmě, že k potřebnému nákupu přibylo pár nepotřebností, jak už to v onom obchodě bývá, ale celkem jsem spokojená.


Obrovskou radost mám z téhle krabičky resp. z toho , co je v ní ;) Už se těším, až ji vybalím a postavím na stůl. jen doufám, že bude , co naaranžovat :))


Zklamánám byl jakostromek , na který jsem se chystala od loňska - inspirovaná N. ;) Ten bohužel byl v jiné povrchové úpravě než bych potřebovala a tak jsem sice ušetřila, ale smutná trochu jsem ;)

9 komentářů: