pátek 9. ledna 2015

2014

Leden jsem odstartovala vytržením zubu a tím zahájila víc než roční akci chrup. Jinak u mně nic převratného - háčkování, lehounko sportování, kávičky a pár  kamarádek ...
  Jarní prázdniny jsme  strávili v Harrachově , letní dovolenou na Krétě a opět v Harrachově. Podnikli jsme - ne vždy v plném počtu ;) - pár výletů na keramické trhy, po českých zajímavostech a pražských turistických cílech ;) . Jen pro pořádek potřebuju zmínit jeden "jen tak" víkend zase v Harrachově se znovu objevenou přítelkyní ;) Na Vánoce přijela MsD s dcerou.
  LP v březnu absolvoval částečné odstranění znaménka a LK si hned na jaře zlomil při pádu s kola (zase) ruku. LP v květnu přidal k tenisu rugby. Oba se zúčastnili švp v Kořenově. V létě pobyli u babičky a dědy. LK absolvoval výjezdní basketbalové soustředění, LP příměstský tenisový týden. Do čtvrté třídy dostali novou paní učitelku a začali chodit s kamarády na angličtinu. LP přidal další hodinu tenisu s kamarádem. LK s basketbalem začal hostovat v týmu Sokol Vyšehrad, takže víkendy jsme trávili buď na rugbyovém hřišti nebo i ve sportovní hale :)
  MDMD hned v lednu vyrazila na lyžařský výcvik. V květnu prodělala stržení nehtu na palci u nohy (léčíme dodnes). V červnu vyrazila na švp do Paříže. Tercii ukončila bez problémů a ani v kvartě se výraznější komplikace nevyskytly.  Na podzim se zúčastnila švp v Jánských Lázních a sekla se sportem ;) Zapojila se do několika literárních soutěží. Během roku došlo na její škole k několika výraznějším personálním změnám ve vedení. V prosinci vyfasovala občanský průkaz ;)
  MDOD celé jaro podřídila přípravám na zkoušky IB. Koncem května tedy dovršila středoškolské vzdělání - absolvovala , s my s ní, maturitní ples - a po dlouhých prázdninách ;) v říjnu odjela studovat design do Milána. Vánoce strávila s námi doma! ;)
  MDH cestování nějak nestíhal. Na jaře byl jednou s jedním a pak s oběma chlapečkama pár dní v Harrachově a na podzim dvakrát v Itálii. Jinak se činil cyklisticky, squashově a politicky ;)
  V září jsme si po dlouhém zvažovaní pořídili čivavku Suri.


na Vanoce přijela dcera MDH s vnučkou.   Bohužel nastaly i opravdu smutné události. V červnu zemřela MDMiL a v dubnu náš kamarád - manžel mé služebně nejstarší kamarádky ;(



 

5 komentářů:

  1. Krasne zhrnutie, mali ste rok nabity udalostami! Dufam, ze tento rok date aj SK + BA :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Suri je bohovska! Mohla by si dat post, ak ma nejaky novy outfit ;)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady je ještě miminko, teď už má trošku jiné proporce ;)

      Vymazat
  3. A do 2015 Ti přeju hóóódně optimismu.

    OdpovědětVymazat