pondělí 19. ledna 2015

Za hranice všedních dnů

Výlet. MDH přišel s nápadem zalyžovat si bez front. Vezmeme děti ze škol... Tak jsem to, pod záminkou, že MDMD by stejně nechtěla chybět a MLT mají písemky, vylepšila. Pozveme MDM na nedělní oběd a ujedeme :)) Čti - poprosila jsem MDP, jestli by pár dní nepohlídali děti a zviřátka, vše důkladně naplánovala na dny bez větších přesunů na kroužky a začlo to. MDM volala, že musí přijet sama, protože jim do sklepa protéká kotel. Naštěstí komplikace řešitelná. Babička skutečně na oběd dorazila .Odpoledne jsme pak , já a MDM, strávily s LK na turnaji  - o přestávce jsme stihli ikea :) . MDH , podle plánu ;), stihl podvečerní tenis a kolem deváté jsme vyrazili ....
   Za Mladou Boleslaví jsme konstatovali, že budeme muset vzít benzin, jinak do cíle asi nedorazíme. No problem. Ten nastal poté, co jsme (řídil MDH, jinak by to bylo v jednotném čísle "já") minuli poslední dálniční pumpu. Pak už se vše točilo kolem hledání té s nočním provozem. Já po očku sledovala, kdy jsme minuli poslední penzion, či dvouhvězdový hotel... Za Železným Brodem začala situaci komplikovat vstva sněhu na silnici - před námi jen , téměř zlověstné :)), stopy po jednom vozidle. Velké Hamry!!! Civilizace!!! S plnou nádrží se i po sněhu jelo podstatně líp :)
  Ráno to z okna vypadalo takhle - po našem nočním neúspěšném pokusu o vjetí do garáže ani stopa ;)


Pohodové dva dny. Dopoledne jsme lyžovali, odpoledne odpočívali, prošli se a zase odpočívali :))
Sněžilo, tálo, foukalo, svítilo sluníčko....

Lidí málo... na lanovce šlo jezdit i po jednom :))

tak holt jezdí manželé po dvaceti letech ...
Nejlíp bylo , když se venku začalo smrákat ...
k tomu sklenička vína, knížka... ;)
Ve středu po ranních dvou hodinkách lyžovačky jsem rychle poklidila - skoro bez té naší  "zvěře" nebylo co ;) a opravdu bez problémů jsme dorazili domů. Určitě zopakujeme :))

6 komentářů: