neděle 15. listopadu 2015

Dárek

K narozeninám. jsme - já  a MDH -  dostali společný dárek. Prodloužený víkend na zámku s hlídáním dětí. Tedy spíš "a" hlídání dětí. Ty totiž zůstaly doma s dárci ;)
Termín jsem se snažila vybrat tak, aby právě to hlídání proběhlo s co nejmenším počtem přesunů na různé turnaje , takže počasí se moc neřešilo. Ono by to předem stejně moc nešlo, jen lehko zamrzelo, že šlo snad o první fakt ošklivý víkend po dlouhé době. Cestou sluníčko ještě pokukovalo, ale tím to skončilo ;)

Do hotelu u Kynšperku nad Ohří jsme měli přijet až odpoledne a tak jsme cestou stihli procházku a oběd v Mariánských Lázních. Mile nás překvapila atmosféra města a restaurace byla taky na jedničku. Destinaci určitě zopakujeme ;)


V hotelu Kamenný Dvůr jsme po welcome drinku odpočívali a pak absolvovali dvanáctichodové veselí u stolu pro dvacet lidí :))
Druhý den jsme při snídaní připili na zdraví MDOD ;)


 a vyrazili na další národopisný výlet. Na doporučení personálu hotelu jsme absolvovali procházku kolem bahenních sopek...

Františkovy Lázně ...



i Cheb ;)
 

V hotelu po návratu  vyrazil MDH do sauny, já na kávičku s dortíkem ( tedy bez dortíku) a pak do vany ;)


Po pondělním odhlášení se jsme cestou domů ještě zkusily zámek v Kynžvartu, ale bylo zavřeno.
Odpočinutí jsme se hned odpoledne zase vrhli do víru všedních dní :) - první na řadě byl naštěstí opravdu jen naražený prst ze sobotního turnaje.

5 komentářů: