středa 28. září 2016

Září

Hektický měsíc :)
Začátek školního roku s sebou nese spoustu zařizování a nakupování. Adaptační kurzy zase balení a vybalování. Volnočasové aktivity vyžadují pečlivé sladění ;) Bylo potřeba pořešit různé lékaře - tu prevence, tu úraz tu pouhé potvrzení ... Postupně si ale krásně všechno sedá a zase bude klid ;)
  Oslavili jsme narozeniny MDH. Opravdový carrot cake se (až na polevu, která z nějakého důvodu neztuhla) povedl.



  Zahájili jsme sportování a turnaje. Ten poslední byl na domácí půdě  a tak bylo potřeba napéct. Za páteční odpoledne jsem stihla ne úplně opravdový carrot cake, dvě šišky slaného štrůdlu pro sportovce a dva štrůdly  a makovec pro ty doma ;) Ragbistům chutnalo, ale hlavně vyhráli medaily!!!



MDOD vyrazila na poslední rok studia. MDMD přidala ke kickboxu squash. MDH s kamarády odpočíval týden u moře. Spolu jsme byli v divadle, na výletě s ochutnávkou sektů a přespáním v ČB, na degustaci vín a na vernisáži.  Já dnes dosáhla pětitisíc kilometrů a že je ten svátek hned po ránu jsem dala generálku na Vánoce :))


 ... a objednala jsem si podzimní boty... pšššt ;)

3 komentáře:

  1. Ty jedes! Dala by som si, keby som mohla :-) Ale vlastne carrot cake mam recept bez mlieka, ked vynecham 2 PL :-) si ma zasa inspirovala! Pozdravujeme nacelnika - vsetko naj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyřídím ;)
      Však to u tebe musíbýt podobné - letos navíc napínavé pracovně ;)

      Vymazat