pátek 27. ledna 2017

Minestrone 🍽 ⛸

Klasický pátek. MDMD má školu až od půl desáté, takže víkendový nákup je načasován tak, aby to bylo "cestou" 😉.  Po příjezdu z obchodu mi MDH nahlásil, že dorazí domů na oběd. Tak fofrem ohřát pórkovou polévku a k "leftovers" ledvinkám uvařit rýži. (Včera večer jsem se flákala na degustační večeři v restauraci AvantGarde a vařila jen buřt guláš pro děti 😉) Když odešel zpět roztáčet  kola ekonomiky 😂 , vrhla jsem se na pokus o italskou polévku , opět 😉, podle Vandy. Sice , opět 😉, nevím, jak to má chutnat, ale mně vyhovuje.



Venku mezitím sluníčko vyhnalo rtuť teploměru k mínus dvěma stupňům a tak přetékajíci koš prádla musel počkat. Brusle do tašky a jde se na to . Tenhle týden jsem vynechala jen v úterý. To jsem nutně musela na kávičku 😉 Každopádně už i letos můžu potvrdit, že led je nejmíň tak tvrdý jako asfalt 😀
Nikdy bych si nemyslela, že se zpátky na ty kluzké brusle dokážu vymrštit tak rychle 😂. 
No a podle pravidla - co nemá nohy, neuteče ...



4 komentáře:

  1. Minestrone mám moc ráda, ale nikdy jsem jí nevařila. Ale určitě vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Studiem jsem došla k závěru, že co Ital/ka to jiná polévka, takže je to vlastně easy 😉

      Vymazat