středa 19. dubna 2017

Family Fun


   Zvraty v počasí a jeho předpovědích  lehko pomotaly plány. Úplně původně plánované venkovní aktivity zrušily avizované vyhlídky na nepřetržitý déšť, který se nekonal . Sluníčko nás lákalo přece jen tu zoologickou dát, jenže část rodinky už naplánovala něco jiného... Při všech těch názorech a polemikách jsme nakonec zařadili minigolf jako čistě pánskou jízdu ;) My dámy jsme mezitím daly shopping, ale úspěch jsme zaznamenaly pouze v potravinách ;) Později odpoledne jsme se v pěti pokusili (ne úplně úspěšně)  uniknout z únikové místnosti TrapCatch ;)
   Nedělní návštěva babičky klapla - kremrole byly fakt mňamozní ;)
   V pondělí jsme , tedy hlavně já , zrušili snad už definitivně velikonoční tradice - letos jsem poprvé ani nebarvila vajíčka , neotevřela koledníkům a nekoupila vlastním chlapcům pomlázky. Zůstal jen Easter Egg Hunt ;) MDH stihl před deštěm malý cyklookruh a po obědě jsme šli na bowling. Hned první mé koulení vyšlo jako strike, ale dál už to bylo horší :) Než jsme pochopili, že nejnižší skóre širokodakeko máme (i) díky absenci dětských mantinelů, téměř jsme propadali pocitům méněcennosti ;) Příště si je taky necháme vystrčit :))
   Včera zůstala doma, kromě MDOD, díky ředitelskému volnu už jen MDMD a tak jsme s deštníky vyrazily do centra. Navštívily jsme výstavu děl Salvátora Dalí , prošly Staromák , co to pokoupily ( konečně) v Zara, z Václaváku jsme se projely tramvají do Modřan k autu a v pohodě (před rutinním kolečkem s MLT angličtina- angličtina- rugby ;) ) stihly i kafíčko v naší místní kavárně.
   V podvečer jsem s MDOD byla na dámské jízdě v butiku Kláry Nademlýnské . Tam jsme tedy nic nekoupily ;) a tak jsme si náladu spravily doma skleničkou vína, sýry a italským slaným pečivem s dipem z rajčat a špeku ...

6 komentářů:

  1. Presne takto si predstavujem idealnu Velkiu noc, shopping, zabava, prechadzky a trocha sportu.
    U nas sa nesibe ani nepolieva, niekedy mi je luto, ze to deti nazazili, ale zasa, o nic prijemne neprisli, vzdy to bolo najviac trapne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně - i mně je líto, že je to tradice - líbí se mi, když v televizi dávají záběry z vesnic, kde jsou kluci v krojích a tak, ale ve městě je to jedna velká křeč - koledníci neznají koledy, holky nevědí , co dělat ....

      Vymazat
    2. Folklorne subory mozu kludne sibat polievat koledovat v telke ;)))

      Vymazat
  2. Odpočinek s téměř dospělými dcerkami má něco do sebe. A koukám, že si ho umíte užít náležitě.

    OdpovědětVymazat