čtvrtek 11. května 2017

Chocolate Banana Bread

Konečně jsem se dočkala banánů. Vždycky jsou totiž zkonzumovány rychleji než zhnědnou :)) Tentokrát jsme je zapomněli přibalit na výlet a tak byly po návratu tak akorát ;)
Chvíli jsem slídila na Pinterestu a rozhodla se pro pokus. Ovoce nebylo dost a tak jsem množství ingrediencí musela redukovat, ale myslím, že to dopadlo dobře. 
Jen v troubě mohl být o pět minut méně ( tedy pouhých třicetpět)  ;(






9 komentářů:

  1. Vyzera dobre, tmave cesto sa aj mne horsie pecie, lebo podla farby sa neda posudit, ci ma uz dost, moja nova rura je pomerne horuca, tak tiez davam vacsinou o 5 minut menej ako pri starej rure

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně to vypadá. Někde jsem viděla návod a také jsem o něm přemýšlela. Ale zůstalo u přemýšlení.

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. U nas tiez moc nechuti detom, tepelne spracovane banany maju speci chut

      Vymazat
    2. Jsou to hajzlíci! Co by za to dali děti v Africe ... 😂😂

      Vymazat
    3. Su! Napokon sa vzdy vratim k jogurtovej buchte, ktoru mam na sto sposobov, ako mramorovu babovku, ovocnu bublaninu, malinovu alebo cucoriedkovu babovku, mramorovy chlebik, a tak podobne

      Vymazat
    4. U nás perník, śtrůdl , victoria sponge cake ... jo a marble cake a občas mrkvový ;)

      Vymazat
  4. Chlapečky nezaujal? No toto...:-) Já ještě banán tepelně nezpracovávala, obvykle ho rozkrojím a obě části poleju čokoládou a přidávám kysanou smetanu nebo ho dávám spolu s jiným ovocem do tvrohové náplně "střechy". Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat