úterý 2. ledna 2018

Rok 2017


rozhodně nebyl poklidný.
MDH si celkem užíval znovuzapojení do pracovního procesu, v březnu přestal slyšet na jedno ucho , začátkem léta si pádem z kola poranil rameno, s vervou a úspěchem se pustil do redukce váhy. Squash , tenis kolo, četba, politika zůstaly v kurzu.
MLT sportovali, prokrastinovali a i nadále měli školu "na háku". LK bolela kolena, takže o jarních prázdninách nás místo lyžování v Harrachově pouze sledoval z okna dalekohledem ;) a už nemá rovnátka. . LP pokračoval s tenisem a rugby. Červnová švp skončila pro oba předčasně jednak díky pohmožděnému kotníku a hlavně kvůli štěnicím  ;)V létě už bylo lépe a tak LK opět absolvoval dvě basketbalová a P jedno, ale pro změnu, parkourové soustředění. S rugby jsme skončili. V sedmé třídě LP zlepšil chování a LK lehko i přístup ke studiu.
MDOD dorazila na Velikonoce a pak už se plně věnovala závěru studia - finálnímu projektu a přípravám na zkoušky. V létě se vystěhovala a na podzim zase přistěhovala do Itálie. Hledá práci ...
Nejakčnějším členem rodiny byla MDMD. Pravidelně chodila na squash a kickbox. Strávila pár víkendů na horách. Zhostila se ( s mojí lehkou pomocí) návštěvnice ze Španělska, týden pobyla v Madridu a týden v Barceloně. Na podzim absolvovala gokurz na Lipně a MUN v Berlíně. Oslavila osmnáctiny, zahájila autoškolu a přišla o rovnátka ;) Jo a od jara má lásku - pšššt! ;)
  Já doma osiřela a tak jsem se víc věnovala domácnosti, cyklistice (6560) a četbě. Třikrát jsem byla v Miláně :) Na jaře s MDMD, v létě s MDH a v září jsem pomáhala zabydlit MDOD. Ve větším , různém, počtu jsme byli několikrát v Harrachově, s MDH na cyklovýletě v Rakousku, holky s tátou vyrazily do Skotska  a opravdu všichni jsme se váleli v létě na Krétě.
  V červnu nás navštívila nejstarší MDH dcera a v létě ta mladší a to s celou rodinkou :)
  MDF prošel celkem závažnou zdravotní příhodou - naštěstí bez následků.
  MDM se věnovala zahradě, četbě a keramice (MDSiL a MDB zavřeli kamenný krámek)
  V létě zemřel můj strejda.

Doufám, že tento rok bude  pohodááá! ;)

2 komentáře:

  1. Wow, vy sa teda nenudite! Roky plynu na plny plyn :) Hlavne, nech vam vsetkym sluzi zdravicko!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně jsi shrnula rok. Jste akčňáci. Přeju Vám, aby byl tento rok ještě akčnější, byli jste zdraví a měli jste se všichni rádi.

    OdpovědětVymazat