pátek 1. března 2019

Jáhly po toskánsku

Dlouho mám spadeno na jahelnik. Na podzim jsem koupila sáček , ale švestky pak najednou nebyly ... Na Pinterest ( kde jinde 😀) jsem zahlédla návod na slané jídlo . Chvíli trvalo než jsem si večer vzpomněla a namočila fazole ( bude-li nějaké příště , použiju konzervu) . Ostatní ingredience celkem běžně doma  máme...
Fazole , ač dle návodu , zůstaly celkem křupavé 🙄, jáhly , též dle návodu, byly spíš kaše než sypké 🙄
Na fotce to vypadá hodně podobně , no úspěch s přimhouřenýma očima 2:3, takže 👎🏻



2 komentáře:

  1. Ta stranka vyzera podozrivo, ale podla fotky sa ti to podarilo rovnako ako na tom blogu. Palec hore za mna!

    OdpovědětVymazat
  2. Na to, že to je strašně zdravé, to vypadá luxusně.

    OdpovědětVymazat