středa 1. ledna 2014

2013

Rok se s rokem sešel.... Nějak rychle to uteklo. Celkem není divu - ač se to nezdá "furt se něco děje" :))

V lednu sundali LK sádru a tak jsme mohli bruslit i lyžovat všichni. Jarní prázdniny jsme strávili v Harrachově i s babičkou. Pro letní dovolenou jsme vybrali dva týdny na Kapverdách - rozhodně lepší volba než Španělsko;) Pár dní jsme pobyli v Harrachově, na víkend jsme vyrazili do Orlických hor. Na podzimní volno jsme na hory vzali i spolužáka ;) Zimní prázdniny byly pro nedostatek sněhu v Praze.
   LK vyfasoval v červnu další sádru a s ní - a samozřejmě s bratrem - absolvoval i týdenní školu v přírodě ve Studenově. Oba chlapečkové úspěšně dokončili druhou třídu a v srpnu po další (v pořadí třetí za devět měsíců) sádře sekli s fotbalem. Od září mají nového pana učitele a školu mají i nadále dost "na háku".  Od října jezdí  ráno sami autobusem. LP začal s tenisem , na podzim přidal zpívání ve sboru a má první lásku ;) LK si vybral basketbal. Oba byli v závěru roku pro zlobení vyloučeni ze skauta.
    MDMD absolvovala se školou lyžařský kurz, letní i podzimní švp. V létě zkusila týdenní tenisovou školu, ale pak se nepodařilo zařadit další aktivitu do rozvrhu. Dál hrála za školu basket. Od jara má slabounké brýle na dálku. A dospívá a dospívá ... ;)
   MDOD v květnu úspěšně prošla zkouškami ve škole. Na podzim oslavila osmnáctiny, byla členkou volební komise  a získala řidičák. Na jaře si pořídila oční čočky a prý konečně vidí :)
   MDH vycestoval začátkem roku na měsíc do Austrálie a na podzim do Thajska. Celý rok jezdil na kole, hrál tenis a squash. Výpadky způsobovala pouze občasná bolest zápěstí nebo lýtka. Lehko se zapojil do komunální politiky.
   MDMiL byla začátkem léta přestěhována k MDSiL a na podzim oslavila devadesátéprvní narozeniny. Statečně zvládla i nájezdy všech členů rodiny o Vánocích ;)
   MDP i nadále dojíždějí na divadelní představení. V létě jsme jim už podruhé zorganizovali dovolenou v Praze - hlídají nám kočky a podnikají výlety na kole po okolí ;)
   Já ke svým běžným aktivitám přidala asi jen jednu  zato velmi příjemnou činnost a to nájezdy na pražské obchody s Haninkou. Obchody jsou tedy asi čtyři, většinou jsme za kukačky a poměrně rychle končíme v kavárně, ale je to pohodááá ;)



Tak ať je tento rok aspoň tak dobrý jako ten uplynulý!

3 komentáře: