středa 29. ledna 2014

Quotes

Citáty, hlášky, výroky, motta , rčení, fráze, přísloví ... Snad každý den je situace, která se dá na něco z toho napasovat. Některé jsou k pousmání až smíchu , některé k povzdechnutí až vzteku.
  Nedávno mi při čtení příspěvku vytanula na mysli moc hezká věta  Nothing is really lost until your Mom can´t find it.
  Když u nás někdo hned něco nevidí, ozve se " Mamííí, kde je moje ....?" nebo "Mamííí, kde mám....?". Pokud jen tak z hlavy zrovna okamžitě nevím, nastane z jejich strany zklamání a pak krátké hledání. Jde- li o věc důležitou, vyzvu je k hledání důkladnějšímu, protože to první probíhá asi tak , že procházejí domem a rozhlížejí se.... Pak už nastupuju já a většinou jsem opravdu úspěšná :) Zčásti jde patrně o náhodu, ale větší roli zřejmě hraje praxe a systematičnost. Doufám, že časem to dorazí i k nim. Tedy podle MDH soudím, že se k tomu dopracují jen dcery :))
   Včera měla MDOD v rámci přijímacího procesu na univerzitu celkem rychle naplánovaný pohovor. Obávala se rušivých bratrů v domácím prostředí a tak zvolila školu. Vzala s sebou svůj MacBook, na kterém ještě pár hodin před tím skypovala s kamarádkou, našla volnou místnost, zajistila hlídání dveří ;), připojila se na lepší ze dvou poskytovaných wifi ... Nervozita lehko stoupla víc než půlhodinovým skluzem z  italské strany  a ... pak selhal mikrofon ;(  Shit happens! Celé to tedy proběhlo jako chat, ale dobrý pocit z toho chudák vůbec nemá ...

5 komentářů:

  1. Panečku, to už máš velkou holčičku. Moc jí držím palečky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kamarádka už je tam přijatá , jestli to nedopadne.... to bude smutek...

      Vymazat
  2. S hladanim je to u nas ako cez kopirak :-))) Podla mna je to tym, ze sa im nechce, ja hladam rada, lebo vacsinou najdem aj nieco, na co som uz zabudla, ze mam a to ma celkom potesi :-)

    OdpovědětVymazat
  3. A já myslela že je to jen u nás:-))))

    OdpovědětVymazat