sobota 7. června 2014

Karlův most

Výletní den s Pulečkem tentokrát připadl na středu. Měla v Praze nějaké pracovní povinnosti a já tím pádem pohotovost ;) Schůzování skončilo a pokyn zněl jasně - Václavák. Na cestě už jsem pro jistotu byla, takže kdyby bývaly jezdily tramvaje tam, kde normálně mají, bylo by to i rychlejší :))
Ze seřadiště jsme to vzaly, samozřejmě přes různé obchody, pasážemi a Lazarskou k Máji . Pak na Smíchov a zase zpátka na Újezd a Malou Stranu. To jsme si ještě chvílema pomáhaly tramvajema. Z Malostranského náměstí jsme vyrazily už opravdu jen pěšky až k Palladiu.
  Na Karlově mostě na nás padlo opravdové vzpomínání na to, kolikrát jsme tam brouzdaly, jen tak se kochaly nebo vybíraly náušnice. Ještě bych některé poklady doma asi i našla. Nakonec jsme neodolaly. Haninka koupila jeden pár kočičích a jednu zaušnici. Já , jako obvykle postižena lakotou, jen tu jednu malinkou ;) Radost z procházky jsem ale měla velikou. Už se těším na příště!


Ucho mi snahou o fotku až zčervenala, ale objekt je tak titěrný, že to mobil nebyl schopný zpracovat...:)

4 komentáře:

  1. Tak to jsi se měla--Karlův most je nádhera--já tam byla vloni na podzim ♥ To jsi mě pobavila--postižena lakotou :o)) ale přeci jen jsi si koupila krásnou vzpomínku--vždyt to úplně stačí a hlavně že potěšila ♥ Měj se krásně...Martina

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem náušnice ani záušnici neměla na sobě. Ale mám je na očích a stále se kochám. A taky vzpomínám. A taky se těším na příště.

    OdpovědětVymazat