neděle 22. června 2014

Two Days Off podruhé

Jak jsem si loni slíbila, tak jsem udělala. V úterý jsem vypravila dětičky a hned ve středu jsem vyrazila. Cestou jsem si udělala pár zastávek na místech, která vždycky jen z auta plánuju vidět zblízka ;)


nové mosty přes Jizeru na cyklostezkách
 
Riedlova hrobka v Desné


kaple v Kořenově
 
Z jednoho kopečku jsem koukala na druhý s rozhledou Štěpánkou - kde, jak jsem se později dozvěděla asi právě tou dobou byli na výletě MLT :)

 
 
Po příjezdu jsem pořádně vyvětrala, zapálila vonné lampy s vůní brčálu a dala se do práce. Pračka , vysavač, prachovka. K večeru pak už kávička, časopisy a knížka ;) Další den jsem "vlítla" na okna. Po poledni jsem vyrazila na procházku. Byla jsem zvědavá, co že to loni kutali dělníci na Čerťáku. Prodloužli kovové schody a přidali nějaké vyhlídky? Jdu se kouknout a vrátím se. Pěšky až nahoru se mi nechce...
  ale ejhle, když jsem se ocitla na posledním schodě, zjistila jsem, že dolů to nelze ;) Mám totiž lehké závratě a už jsem byla tak vysoko, že při pokusu o chůzi dolů se mi to všechno podezdřele houpalo :)) Takže jediná možnost - nahoru na horu! Uff. Z jen tak procházky byl osmikilometrový pochůdek :))
Chvílemi jsem měla štěstí, chvílemi příroda (nebo lidé) kladla odpor :)



Zdárně jsem nakonec dorazila do cíle.
Ještě rychle fotka stále se rozrůstající sbírky u penzionu poblíž kostela


A pak už rovnou  na salát ;)

 
V pátek se ochladilo, trochu i sprchlo . Dokončila jsem vše potřebné a před polednem vyrazila domů. Cestou jsem stihla i nákup a tím se naladila zase do rodinného "moodu":))

6 komentářů: