úterý 31. března 2015

Jaro?

Včera jsem se konečně rozhodla vytvořit aspoň trochu velikonoční atmosféru. K tomu bylo ale opravdu nezbytné uklidit. Jako první byly na řadě okna v obýváku. Hlavně jedno, protože , ač je naše Gracey kastrovaná, nějaký nadržený kocour se pokusil označit její oblíbený parapet a schytalo to okno !!! V okamžiku , kdy jsem vzala hadr do ruky, začal padat déšť se sněhem a po chvíli kroupy. Nedalo mi to vyběhla jsem s mobilem pořídit fotodokumentaci ;)


 Okno je sice pod stříškou verandy, ale bezpečně mně to odradilo od mytí oken dalších :)) Takže jen víceméně běžný úklid. Pak výlet do sklepa pro dekorace.


 Rychle jsem ještě utřela prach i v kuchyni a roznosila výzdobu. Tu venkovní jsem zase zbaběle schovala. Obávám se - po zaslechnutí předpovědi počasí , že na ni letos nedojde.



2 komentáře:

  1. To u nás bylo tak hnusně, že jsem ani okno neotevřela .... by mě ten vichr odnesl i s kroupama.-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem letos snad poprvé neměla před Velikonocemi umytá okna a také jsem to přežila :-D . Nějak jsem se k tomu nedostala, tak jsem je umyla až potom. Máme plastová okna z Pramos a vzhledem k tomu, že přes zimu hodně zatahuju venkovní roletu a venku se ani nepráší a nelétají mouchy, tak jsou po zimě okna relativně čistá.

    OdpovědětVymazat