úterý 21. dubna 2015

Řádím

jako černá ruka :) Už před týdnem náčelník vyrazil do světa a tak opět přišla moje chvíle. Tentokrát nebylo v plánu nic zásadního jako malování, ale i tak si dělám radosti ;) Vyprala jsem kuchyňský koberec ( pračka přežila), donesla vyčistit a doplnit oba péřové polštáře (opravdu je to občas potřeba), vyprala vše cyklistické (i to se občas zkrátka musí), z mrazáku vyhodila tajemné balíčky (vážně jsem tak pitomá, že nevím, co to je), popelnici doplnila vytříděným oblečením (za flekaté, děravé nebo sražené oděvy skutečně nikde nedostanu ani poděkování), něco málo nakoupila v ikea (skleničky jsou holt rozbitné) a pár pytlů mulče ( taky nevím, kam mizí). Kromě toho postupně myju okna  - to jsem tedy proti závazku, že každý den aspoň dvě, ve velkém skluzu, ale moc nadějí jsem tomu nedávala ;)
  O víkendu jsme zvládli výstavu o dobývání vesmíru, keramické trhy v Nelahozevsi i turnaj v Říčanech :)
  S lehkými obavami jsem vytáhla před nedávnem  pořízený  vyráběč párků v rohlíku a "světe , div se!" sklidila úspěch. Ajko, dík za inspiraci ;) Provedla jsem po letech pokus naservírovat krupicovou kaši a i o té jsem se dozvěděla, že ji mám lepší než ve školní jídelně :)) Jo jo, vaření teď trochu šidím, ale hladem netrpíme.

  Nějaké plány v domácnosti ještě mám a času zatím taky dost!

Jo a taky jsem konečně dočetla knížku, kterou jsem zpočátku několikrát odložila, protože vůbec neplnila očekávání - vražda žádná :) . Pak jsem se ale rozhodla, že ji zdolám ;) A je to. Beztrestně totiž do noci svítím v ložnici ! :))

7 komentářů:

  1. No hele, nejsi ty nějak pilná hospodyňka?? To čtu a mám mindráky:-))))

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektne! Palec hore!

    Potrebovala by som, aby vsetci isli prec aspon na tyzden a to sa mi v dohladnej dobe asi nesplni :-))))

    Co dobre si citala?

    Dobry hotdog nie je zly! Dala by som si! Daj link na ten Gerät!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sidney Sheldon Master of the game
      v Tescu měli za 399,- , nekup to ! :))

      Vymazat
  3. Mám z Tebe mindrák. Jsi úžasná!!!

    OdpovědětVymazat