úterý 27. září 2016

Na nočním stolku

mám nějakou knihu snad celý život. Jen ne vždy jsem spokojená s rychlostí jejich obměny ;) Někdy tam leží a leží - po dvou třech stránkách před usnutím to opravdu ubíhá pomalu. Zajímavé či spíš na pováženou je, že vůbec nezáleží na tom, zda mně kniha zaujme nebo ne až tak. Zkrátka usnu a je to :)
Od té doby, co se mi letos o prázdninách po dočtení třetí detektivky R.Galbraitha podařilo pokořit Idiota, jsem se nějak včetla a zdolala ještě Poslední kabriolet, Dívku ve vlaku a momentálně jsem ponořena do thrileru Rukojmí ;) Na ten konečně pasuje přebal, který jsem dostala k svátku od MDM.

                              

 A aby té kultury nebylo málo, občas zajdeme do divadla. Začátkem září jsme byli s MDH na hře Mínus dva (miluju totiž pana Lasicu ;) ) a včera jsem vytáhla MDMD.

platí ty vstupenky uvnitř - Beach Boys ;)



6 komentářů:

  1. :-) Naladila jsi mne na Milana Lasicu, tak jsem vyhledávala, kde se to hraje - ale do Brna to je pro mne, ze severu Čech, opravdu divadlo trochu z ruky. A s těmi knížkami jsme na tom podobně - na nočním stolku mívám i šest knížek a neusnu bez přečtení aspoň několika stránek. Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chodím na něj do divadla Studio DVA na Václaváku - vstupenky jsou teda trochu dražší než v jiných divadlech ;( , ale oblíbení herci mi stárnou, tak se snažím vidět, co se dá ;)

      Vymazat
    2. Kto by nemiloval Lasicu :) Obal je nadherny! Kde sa take kupuje?

      Vymazat
    3. Aka bola ta Divka ve vlaku? Dobra?

      Vymazat
    4. Počítám, že to koupila někde na řemeslných trzích ;)
      Dívka ... dlouho se nic neděje , ale pak napínavé ;)

      Vymazat
  2. Já jen zírám, kolik toho stíháš.

    OdpovědětVymazat