pondělí 4. února 2013

Dlouhý víkend


Pololetní vysvědčení dopadlo podle očekávání. MLT spokojeni  - přineslo prázdniny! Sice jen jeden den, ale to slovo je zkrátka kouzelné :))
  Nám se podařilo "ukecat"  i nejstarší dceru, které se pololetní prázdniny netýkají, aby nešla jeden den do školy :) Původně jsme plánovali jet už ve čtvrtek, ale nakonec měl neodkladnou povinnost MDH, takže pátek ráno! Hurá na hory!
  Pro Harrachov to byl veledůležitý víkend - pořádal se závod světového poháru v letech na lyžích - ne vždy se zadaří - jednou není sníh, jindy fouká silný vítr... - i tentokrát to bylo jen tak tak. Pátek ještě jakž takž, sobota sněžení a vítr, ale neděle byla super - sluníčko, lehko kolem nuly. Atmosféra v městečku byla opravdu jiná než jindy. Už jen proto, že o lyžování jako takové stálo méně lidí, takže menší fronty :) Večer osvětlený "mamut", spousta fanoušků...

 

  Kluci hned v pátek odpoledne promáčely oblečení a boty tak, že i sobotní lyžovaní bylo v ohrožení. Do rána oblečení víceméně uschlo. Obětavě  jsme odlyžovali tři hodiny v opravdu nepříjemném sněžení, ale neděle byla fakt paráda! Takhle hory miluju! ;)

 
Snad i jarní prázdniny vyjdou!

1 komentář: