neděle 29. května 2016

Sobota

Kostelecké keramické trhy mám moc ráda. Ani nevím, proč konkrétně, ale mají nějakou svoji atmosféru. Možná to bude tím, že prodejci hojně prodávají a tak jsou tak nějak všichni dobře naladěni ;)
Letos jsem vyrazila sama. Rodinka mi dala košem ;( MDMD je na MUN v německé Roztoku, LP měl turnaj a LK se zkrátka nechtělo .... Tak jsem v pátek večer upekla makovec pro mé nejoblíbenějši prodejce ( MDSiL a MDB) a ráno vyrazila na rugbyový turnaj ;) Po poledni mě vystrídal MDH , já si koupila kafičko  a hurá na cestu . Pohoda. Sluníčko příjemně svítilo ( pokud mě pamět neklame tak loni počasí nestálo za nic ). Parkování se velmi povedlo. Stánek U Anděla jsem taky našla úplně hladce  a po přivítání a porci makovce jsme s MDM vyrazila na obhlídku a nákupy ;)

Zviřátkům jsem pořídila zbrusu nové misky - Suri snad neodmítne pít , když tam neni pes ;)


Rodince ( u stejného stánku ) štrůdlovník

A taky další servírovací talíř a ladící hrnek ;)


No a pak přišel černý mrak a bylo to. Slejvák jako blázen. Stánkaři zachraňovali, co se dalo a já se ani nepokoušela schovat, protože byl tak akorát čas vyrazit domů a stíhat divadlo . Během pěti minut bylo jasné , že nemá cenu cokoli řešit - botama mi voda protékala skrz ze šatů a vlasů crčelo. Auto sice bLo relativně blízko, ale ani to nebylo nic platné. Cestou mě ješte chytlo krupobití ( naštěsti rozumné velikosti, takže kapota přežila). Komplet pod horkou sprchu ... Náladu mi ale nic nezkazilo ;)
 A Poprask na laguně ve Studiu DVA teprve ne ;) 



6 komentářů:

  1. Mám tyhle řemeslnické trhy moc ráda, pořád obdivuji šikovnost všech těch lidí. A Poprask na laguně jsem viděla dvakrát, také neztrácí ani těmi lety na zábavě. Měj sekrásně.

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne vecicky si si pokupila! :-) ja som zmokla asi pred tyzdnom, ale ze do nitky, nechapem, odkial sa tie prietrze mracien beru :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nakoupila jsi nádherné věci. Chápu, že nějaký deštíček Ti nemohl pokazit radost.

    OdpovědětVymazat