středa 5. června 2013

Den dětí

 Samozřejmě jsem zapoměla. Klasika. MLT už dlouho vyzvídali, zda-li i oni budou mít snídani do postele jako já na Den matek. Ne že by se o ni postarali oni , to zajistila MDMD, ale jim se ten nápad moc líbil. Snídaně nebyla. Letos byla sobota a já v euforii, že opravdu nemusím na fotbal, na košíkovou, na nákup či vkládat cokoli tak ráno do trouby .... jsem se ješte po osmé nestydatě válela v pelechu. "Mamííí a co teda dostaneme?" Naštěstí pořád ještě funguje magické slovo hračkárna a tak, vzhledem k mým plánům na odpoledne a počasí, MDH rád přislíbil nákupování. Odpoledne mi kluci v plaveckých brýlích hrdě  hlásili, že vyloudili kuličkovky - tedy pistole střílející kuličky - a že táta jim řekl, že střelnici mají v ložnici a na těch očích to mají kvůli bezpečnosti ...
  V neděli ráno vypukla ještě za naší  přítomnosti přestřelka. Jak jsme tak s pečlivě přivřenýma očima leželi za svištění kuliček v posteli, MDH blaženě prohodil "to je úspěch, viď, za padesátčtyři koruny, co si užijí zábavy". Vzápětí se ozval křik ."Pomóc, on mne trefil do pusy a ono to tam škrábe!" Herda do zad nepomohla, tak aspoň zapít ať sklouzne... Následoval, naprosto nesmyslný, výslech, zda si opravdu neuvědomuje, jestli ji spolkl nebo vdechl. Závěr zněl jednoznačně - použitím vylučovací metody dojdeme za pár dní k výsledku. Vyjde-li, paráda. Nevyjde-li, budeme konzultovat s odborníky cizí těleso v plicích. Vyšla překvapivě už včera. To když kdysi spolkla při výtvarné výchově kuličku MDMD, trvalo to skoro celý týden.
   Proč měl při střelbě otevřenou pusu  LP neví stejně jako MDMD netuší, co za pnutí ji vedlo k vložení skleněnky při vyučování do úst ;)
  Gumových rukavic mám naštěstí doma zásobu :)

3 komentáře:

  1. Jak já Tě ty chlapečky závidím. Vždyť ani nemáš čas se nudit.

    OdpovědětVymazat
  2. zabudla som zatvorit usta :-OOO za tolko korun kolko muziky :-DDD

    OdpovědětVymazat