čtvrtek 7. února 2013

Likvidační úklid ;)

 Už je to tu zase - "kocour je pryč myši mají préé". Tentokrát jsem se nemohla dočkat. Ne, že by mi  MDH nechyběl nebo že bych mu tyhle výjezdy s čistou hlavou nezáviděla, ALE .... Je to pro mně úžasná příležitost k velmi potřebnému vyházení nepotřebných, nepoužívaných či nepoužitelných krámů. Ne, že by nějak zvlášť často vynášel odpadky  nebo nějak výrazně konroloval popelnici, ale náhoda je blbec :))
  Už tam skončil odpadkový koš s porušeným mechanizmem nášlapného otvírání ;), dva ani snad ne na půl funkční radio/dvd přehrávače, dvě pánve s původně nepřilnavým povrchem a spousta drobností, které se různě povalují a nikomu nechybí.
  Kuchyňské skříňky si už taky zasloužily důkladný úklid. V Ikea jsem včera, mimojiné ;), koupila položky na dna šuplíků a tak hurá na to!

 
 
Beztrestně jsem vyprala dvě bundy, které MDH bráni jako vlastní tělo a donesla k vyčištění jeho péřový polštář.

A to ještě není všem dnům konec! :))

5 komentářů:

  1. Tak to bol poriadny feng-suej atak! Zavidim!

    OdpovědětVymazat
  2. Co si este kupila v ikea? Ja som bola minulu sobotu, kupila som babam nove 2m matrace a rozlozili sme Vikary na 2m, uz mali strasne prelezane tie stare :-)

    J je rovnaky, nemozem nic vyhodit, kym to hned neodnesiem do smetiaku, aby to nevidel...

    OdpovědětVymazat
  3. Ale uz sa tesim na tu chatku, tam mozem odniest niektore kuchynske haraburdy :-)

    OdpovědětVymazat
  4. já mám vždycky radost, když se neco porouchá - teda neco malého - že si mužu koupit novou věc - trochu šiši,ne? :))
    v ikea drobnosti - prostírání s ptákama jako jsou na tom tácku, semínka, utěrky, kvetináčky - mají za 15 a 25, nužky,... kaviárovou pastu ;)

    matrace mají kluci celkem zachovalé - jaké jste koupili?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kupila som najlacnejsie penove 200x80, lebo neviem, ci nevymenime casom postele za nieco so suflikmi dole, takze je to tak na 3-4 roky?

      Vymazat