úterý 12. listopadu 2013

Pear & Ginger Cake

Další mňamka na neděli. Těsto prakticky stejné jako na Sponge Cake. Přidán pouze zázvor a navrch pokrájené oloupané hrušky. Zajímavé bylo, že postup je popsán odlišně - u Sponge Cake se má nejdříve třít máslo s cukrem a pak teprve přidat postupně vejce a mouku, v druhém případě se míchá/mixuje vše najednou - a výsledek je stejný ;)



Teď koukám, že tentokrát to moc podobné originálu není, ale chutnalo to báječně ;)

7 komentářů:

  1. Vyzera sice inak, ale kombinacia musela byt vysoko pozivatelna, milujem hrusky!

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm, taky bych nějakou mňamku mohla upéct:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já pořád přemýšlím o tvé sekané z bůčku ;)

      Vymazat
  3. A ještě k tomu háčkování stíháš péct. Mám z Tebe trochu mindrák.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi hodná, že máš pro mě pochopení.

    OdpovědětVymazat