středa 14. května 2014

Knedlíky s uzeným masem

První pokus. Už jako dítě jsem měla moc ráda. Ani si nevzpomínám, že by někdy byly doma. Bývala varianta jednodušší - bramborové knedlíky polité slaninou a cibulkou. Tak asi bývaly občas ve školní jídelně ... Ani já se do nich nikdy nepustila. Několikrát je děti měly od Family Frost. Nebyly špatné, ale MDH polotovary moc nemusí a tak když je před pár dny navrhl, rozhodla jsem se  pro zkoušku. Proběhla jsem fofrem pár ročníků Gurmetu a našla ;) Nebylo to tak strašný - myslím tvorba - a výsledek byl asi taky v pořádku. Nikdo si nestěžoval ;)
Fotky nejsou step by step, ale jen když jsem si vzpoměla na focení :))

uzené maso, cibule, petrželka

množství od oka

kole se celkem dařily

kontrola uvařenosti

se zelím a cibulkou

2 komentáře: