sobota 10. května 2014

Prodloužené víkendy

Díky ředitelskému volnu opravdu pořádně . A hned dva za sebou ;)
Minulý týden počasí nevyšlo skoro vůbec a navíc bylo potřeba pozvat dělníky, natřít venkovní prkna a pár věcí dát do pořádku i uvnitř. MLT se zabavili se spolužáky ze sousedství a kočky hned využily dočasného umístění venkovních křesel v teple domova ;)


V týdnu zahájila MDOD maturování a mně provoněla kuchyň cestou ze školy ukradeným šeříkem. Konvalinkám jsem v květinářství neodolala já ;) 


Předpověď počasí sice nebyla úplně ideální ani na tohle volno, ale odhodlání k výletu bylo silnější. Chlapi ve čtvrtek dopoledne stihli prohlídku depa metra a hned po obědě jsme vyrazili směr Krkonoše. První zastávka byla hned při výjezdu z města - zmrzlina u McD. Druhá zámek Hrubý Rohozec. Čekání na čas prohlídky jsme strávili v přilehlé zahradě velmi rozumných rozměrů. Ani zámek není nijak rozlehlý, takže exkurzi zvládli i naši dost neposední chlapečkové.




V Harrachově došlo samozřejmě na čtení i na Mumlavu :)



V pátek jsme cestou zpět zastavili v muzeu mladoboleslavské škodovky.


Ani jsem netušila, že se pokoušeli i o takhle závodní model ;)

 
Dnes máme oddych doma, ale trošku mě mrzí, že pokud se nepochlapíme a dnes nebo zítra nevyrazíme, už nestihneme výstavu motýlů v botanické zahradě ;(

6 komentářů:

  1. Kocky su skvele! Tie auticka vyzerali tiez super!

    OdpovědětVymazat
  2. to muzeum mají moc hezky udělané... chlapečky sice nejvíc zaujaly výtvory Davida Černého ve vedlejsím sále, ale aspoň něco :))

    OdpovědětVymazat
  3. Teda vy jste si to volno užili:-))

    OdpovědětVymazat