sobota 17. května 2014

Víkendy

Nevím, jak v jiných rodinách, ale u nás s často střídají víkendy , kdy tak říkajíc není, do čeho píchnout s těmi, kdy se nakupí několik, pokud možno se překryvajících akcí :) Právě takový probíhá. Mé priority resp. jedna byla naprosto jasná a zjevně jsem to při rodinném plánovaní dala dost zřetelně najevo, takže si nikdo neodvážil pípnout :))
  V pátek odpoledne to začalo narozeninovou oslavou spolužáka - kvůli nám přesunuté z neděle. V sobotu byl můj den. Jupííí . Celý den bez povinností, jen čirá zábava :)) Napečeno a navařeno doma měli, MDH odjel na jakousi konferenci a MDMD kino přesunula na neděli, aby byla MDOD, která pořád šprtá na maturitu, nápomocná v "brotherssittingu". Tak jsem v klidu strávila prima den s přítelkyní za Slovenska. Zařídily jsme, co potřebovala, daly si kávičku a pozdní oběd. Já dostala inspirativní dárek ;)
Challenging! ;)

Svezl se i Rusty ;)

Uteklo to jako voda. Nepřijatých hovorů jsem měla jen pět :))
  Na podvečer jsme byli pozvaní na oslavu narozenin synovce do hospody, řekla bych tak čtvrté cenové skupiny - pivo, rum , tlačenka a klíč od WC je výčepu ;). Měla jsem opravdu celkem výrazný rozptyl, co se prostředí týká :)) Jo a taky jsem musela pořešit dárek. Protože jsem dorazila po vlastní ose nemohla jsem se svézt s tradiční lahvinkou.  Využila jsem přijmení oslavence , trochu googlila a trochu háčkovala ;)

Kolem deváté jsme byli doma. Ohřála jsem večeři MDH a ještě stihla dokoukat Mamma mia! :))
  Dnes ráno MDH s MDMD (naší knihomolkou) vyrazili na knižní veletrh. Já tu zmermomocňuju MLT k vypracování domácích úkolů, protože za pár hodin odjíždějí na další narozeninovou párty. Později pro ně pojedeme a snad se nějak podaří vyzvednout MDMD z odpoledního kina - autobusy z toho směru jezdí v neděli opravdu bídně :))

6 komentářů: