pátek 30. května 2014

PP 09 kolečka

  Polštáře 07 a 08 čekají na převzetí a já čekám na další instrukce. Prostoje nemám ráda - když neháčkuju, tak se kolikrát ani nedozvím , kdo je vrah. Usnu totiž u televize dřív, než dojde k rozluštění. To je celkem frustrace :)) Na druhou stranu se na tento typ programu můžu dívat i několikrát - beztak to opakují pořád dokola - a pořád je to napínavé. Usnu? Neusnu? :))
  Zkrátka, zalíbily se mi Mandala Wheels u Attic24. I ten nápad dát je na zeď. Realizaci nic nebránilo - doufám, že i rozpočet projektu to unese ;)
  Tři hotové jsem naškrobila tekutým škrobem (úplně malinko naředěným vodou). Ani jsem nemusela píchat špendíky, jen jsem se snažila lehko napravit ujíždějící dlouhé sloupky. Parádně vše uschlo a ztvrdlo přes noc u kotle.




Kocour si musel vybrat právně to okno se správným světlem na focení k vyhlížení ptáků. Je po potupné cestě na veterinu a očkování, tak jsem ho nechtěla rušit ;)

5 komentářů:

  1. Jo, jo, přesně tak. Když nic nevyrábím, nikdy nevidím konec filmu. Mandaly jsou nádherné. Ve středu jedu určitě, jen Tě dám během dne vědět, jak dlouho nás tam budou zdržovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolecka su super, ja len stale nechapem na co su mandaly?

      Vymazat
    2. to ja taky, ne - proto "kolečka".:))

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    4. minule som googlila take kolecka, ze dream catchers, to aspon chapem, na co to ma sluzit :-)

      Vymazat